Στη ρύθμιση των 100 δόσεων εντάχθηκαν τα χρέη προς του ΟΤΑ

Μετά από ενέργειες του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, εντάχθηκαν στο Ν.4321/2015 (νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών), τα χρέη προς τους ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, με την με αριθμό πρωτοκόλλου 6837/19-2-2015 επιστολή του, προς τους αρμόδιους υπουργούς, κ.κ. Βαλαβάνη και Μάρδα, ο δήμαρχος ζήτησε να ενταχθούν για πρώτη φορά στη ρύθμιση των 100 δόσεων και οι οφειλές προς τους ΟΤΑ με στόχο να διευκολυνθούν οι πολίτες να τις εξοφλήσουν, ενώ παράλληλα να δημιουργηθούν έσοδα στα δημοτικά ταμεία.

Η επιστολή του δημάρχου κοινοποιήθηκε και στους κεντρικού φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, (ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ). Μετά τις ενέργειες του δημάρχου ψηφίστηκε ο νέος νόμος ο οποίος περιλαμβάνει τα χρέη προς τους δήμους. Μετά απ’ αυτό, ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καλεί τους οφειλέτες του να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του διακανονισμού των οφειλών τους, μέσω του Ν.4321/2015 (έως 100 δόσεις) με τον οποίο τους δίνεται ευκαιρία να ενταχθούν σε ιδιαίτερα ευνοϊκό και ευέλικτο σύστημα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή στη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον δήμο γίνεται καθημερινά στο κεντρικό δημαρχείο στη Βούλα (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18).

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 26η Μαΐου 2015, και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ταμειακή υπηρεσία στο δημαρχείο ή στα τηλέφωνα 2132020091 & 2132020093 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα