Στη φυλακή η 38χρονη μητέρα που έκανε σεξ με έναν 14χρονο και έναν 15χρονο

Την πόρτα της φυλακής πέρασε μια 38χρονη η οποία “πλήρωσε” την επιθυμία της να κάνει σεξ με δύο ανήλικους. Ειδικότερα, σε φυλάκιση μέχρι και έως 15 χρόνια καταδικάστηκε η  Μπρουκ Λάτζινες από το Μίτσιγκαν των ΗΠΑ επειδή δύο αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών, τα οποία προσέλκυσε με γυμνές της φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το καλοκαίρι του 2016.

Το δικαστήριο επέβαλε την ποινή στην Λάτζινες αφού και η ίδια παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ τουλάχιστον 15 φορές με τον 14χρονο και στοματικό με τον 15χρονο.

Αντίθετα η 38χρονη εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς κρίθηκε αθώα για άλλες 10 κατηγορίες.

Θα εκτίσει τουλάχιστον 4 χρόνια και 9 μήνες στη φυλακή

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ η Λάτζινες θα εκτίσει τουλάχιστον 4 χρόνια και 9 μήνες στη φυλακή.Η ίδια πάντως δήλωσε ότι μετανιώνει για όσα έκανε παραδεχόμενη σε δήλωσή της ότι προκάλεσε μεγάλο πόνο στην οικογένειά της.

Στο δικαστήριο αναγνώστηκε και επιστολή της μητέρας του 14χρονου, στην οποία αναφερόταν ότι το μικρό αγόρι υποφέρει συναισθηματικά και ψυχολογικά από τη συμπεριφορά της 38χρονης.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι περισσότερες «αμαρτωλές» επαφές έγιναν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της Λάτζινες σε χώρο στάθμευσης ενός αυτοκινητοδρόμου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα