Στη φόρα έξι ακόμη ονόματα!

Στον αέρα βγήκαν τα ονόματα έξι κατηγορουμένων για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι αποκαλύψεις έγιναν στην αθλητική εκπομπή «Η Δίκη»,  ωστόσο δεν τα αναδημοσιεύουμε σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας.

Σύμφωνα με την εκπομπή, μετά το Πάσχα οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι θα περάσουν από τα ανακριτικά γραφεία προκειμένου να απολογηθούν, συνεχίζοντας έτσι τη σειρά των κλήσεων που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες.

Η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει εις βάθος, καθώς οι κατηγορούμενοι δεν είναι τελικά 16, αλλά προκύπτει ότι είναι περισσότεροι από 25, ενώ δεν αναμένεται να απαγγελθούν άμεσα κατηγορίες, αφού θα πρέπει να ολοκληρωθεί μία σειρά απολογιών προκειμένου οι κλήσεις να μετατραπούν σε απαγγελίες κατηγοριών και πιθανές προφυλακίσεις.

Για την ώρα, η εισαγγελία έχει κυρίως ενδείξεις και λιγότερες αποδείξεις, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται, τα στοιχεία σταχυολογούνται και ερμηνεύονται και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει. Από ολοκληρωτική αναστάτωση και αναδιοργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου μέχρι μία «τρύπα στο νερό», όπως συνηθίζεται τόσα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα