Στις 5-6 Μαΐου το ετήσιο συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια

Για 3η συνεχή χρονιά φιλοξενείται στην Αθήνα το Ετήσιο Συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια που φέρει τον τίτλο «EXPOSEC-DEFENSEWORLD CONFERENCE – National Defense & Security Strategy in Today’s Challenging World».

Το συνέδριο που διοργανώνουν το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Μαΐου στο ξενοδοχείο Αthens Ledra. Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου εστιάζει τις εργασίες της σε θέματα άμυνας και η δεύτερη ημέρα σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας καθώς επίσης και στο μεταναστευτικό.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, θα κηρύξει την έναρξη του συνεδρίου ενώ θα μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και πολλοί άλλοι σημαντικοί ομιλητές. Αντίστοιχα, την έναρξη της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου θα κηρύξει ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Σημειώνεται ότι Exposec-Defenseworld αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς των κλάδων άμυνας και ασφάλειας σε αυτή την κρίσιμη γεωπολιτικά εποχή, όπου η Ελλάδα παράλληλα με την οικονομική κρίση την οποία βιώνει, καλείται να ανακτήσει τη διεθνή της αξιοπιστία, να ενισχύσει την αμυντική της βιομηχανία αξιοποιώντας τις υπάρχουσες υποδομές και δημιουργώντας στρατηγικές συμμαχίες με στόχο την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη.

Μεταξύ των ομιλητών και των συνέδρων κάθε χρόνο συμπεριλαμβάνονται υπουργοί, πρέσβεις, στρατιωτικοί και εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών, υψηλού επιπέδου στελέχη των κλάδων άμυνας και ασφάλειας, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας κ.ά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα