Στον αστερισμό του Ουζουνίδη

Υπό τις διαταγές του… αντιστράτηγου (αφού στρατηγός θα παραμένει για πάντα ο Μίμης Δομάζος) Μαρίνου Ουζουνίδη κινούνται τα πάντα φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό κι αυτό δεν αλλάζει ούτε με… ανάδρομο Ερμή.

Ο πρώην διεθνής Έλληνας αμυντικός εξελίσσεται σε λίρα… εκατό για τους «πράσινους», καθώς κινεί δίχως υπερβολή τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Από την τεχνική καθοδήγηση μέχρι την τελευταία μεταγραφή, υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Ουζουνίδης, που μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου εκτελεί και χρέη τεχνικού διευθυντή.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ έχει επιφορτιστεί με όλες αυτές τις αρμοδιότητες κι έχει χάσει σημαντικούς παίκτες προεξέχοντος του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός βγάζει αρκετά καλή εικόνα με αποτέλεσμα ο προπονητής του να δικαιώνεται για τις επιλογές του και να… ψηλώνει όλο και περισσότερο στην εκτίμηση του κόσμου που έχει δίχως υπερβολή κρεμαστεί από… πάνω του.

Ο Έλληνας κόουτς από τον Έβρο αποδεικνύεται ταυτόχρονα εξαιρετικός διαχειριστής του χαμηλού μπάτζετ που έχει στα χέρια του, καθώς με σαφώς λιγότερα χρήματα από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να φέρει στο «Τριφύλλι» φτηνούς αλλά καλούς και αρκετά εξελίξιμους παίκτες.

Από την ελληνική αγορά, μάλιστα, προτιμά ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και τους γνωρίζει από πρώτο χέρι, τόσο αγωνιστικά, όσο και σε ότι έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα