Στον ΟΦΗ ο Αργυρόπουλος

Με την ασπρόμαυρη φανέλα, πλέον, θα αγωνίζεται ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε σήμερα (22/1) τη συμφωνία της με τον 28χρονο ακραίο αμυντικό. Ο οποίος έγινε η 4η μετεγγραφή των Κρητικών, μετά τους Μαχαίρα, Βαφέα και Ντίνα.

Ο Κορίνθιος ποδοσφαιριστής, στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τεράστια ευθύνη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι τεράστια ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα τα δώσω όλα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει».

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» εταιρίας, αναφέρει: «Την τέταρτη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 28χρονο ακραίο αμυντικό Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1990 στην Κόρινθο. Έχει ύψος 1μ78. Η θέση του είναι ακραίος αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί δεξιά, αλλά και αριστερά. Έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Λεωνίδα Αργυρόπουλο είναι για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Λεωνίδα,  καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα