Στον Πανιώνιο ο Μακρύλλος

Με την κυανέρυθρη φανέλα και το νούμερο 6 θα αγωνίζεται εφεξής ο 23χρονος ομογενής αμυντικός μέσος, Παναγιώτης Μακρύλλος. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την μετεγγραφή του διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστραλίας, ποδοσφαιριστή. Ο οποίος, έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και της Στόουκ Σίτι.

Ο νεαρός -μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του – δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και στην ομάδα από τη Ν. Σμύρνη. Προσθέτοντας: «Αυτό που σίγουρα μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να δικαιώσω και την διοίκηση, αλλά και τον προπονητή που μου επέλεξαν».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μακρύλλου, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο “6”.

Ο Παναγιώτης Μακρύλλος είναι γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 9 Απριλίου 1995. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από ομάδες της πόλης του, πριν λάβει την επίσημη πρόσκληση για να μεταβεί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Από εκεί μετακινήθηκε στην Στόουκ Σίτι και είχε συμμετοχές στα αγγλικά πρωταθλήματα με τη δεύτερη ομάδα της, αλλά και έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αυστραλίας και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα