Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιάννης Ανδριανός

Στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (15/10) ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για αθλητικά θέματα, Γιάννης Ανδριανός.

Ο κ. Παπούλιας ενημερώθηκε για τα επί μέρους θέματα που απασχολούν τον αθλητισμό και έδειξε άρτια πληροφορημένος τόσο για τις εξελίξεις στο ματς της Εθνικής ομάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία, όσο και για όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Σερβίας με την Αλβανία, τα οποία και σχολίασε.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε με την αναγνώριση του Κάρολου Παπούλια στην προσπάθεια που καταβάλλει η αρμόδια υπηρεσία να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις: «Κάνετε μεγάλο αγώνα με λίγα οικονομικά μέσα». Ο Γιάννης Ανδριανός απάντησε: «Προσπαθούμε να στηρίξουμε τον αθλητισμό σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, να επιλύσουμε προβλήματα που έρχονται εδώ και πολλά χρόνια, να ενισχύσουμε το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο, αλλά και να αναδείξουμε το πραγματικό νόημα του αθλητισμού, που είναι οι αξίες του αθλητικού ιδεώδους».

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχολίασε τα παιχνίδια γεγονότα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και στο ματς Σερβία – Αλβανία: «Ο Κάρολος Παπούλιας, που παρακολουθεί στενά τα αθλητικά γεγονότα, αναφέρθηκε στη χθεσινή εμφάνιση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. «Είχαμε μια ήττα, όμως τα παιδιά αγωνίζονται, προσπαθούν, ακόμα δεν συντονίστηκαν, δεν είναι εύκολο να συντονιστούν, είναι όμως ταλαντούχα παιδιά. Είναι θλιβερό αυτό που έγινε μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας και θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί τα προβλήματα δημιουργούνται ακριβώς με τέτοιου είδους ενέργειες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα