Στον τελικό με… επική ανατροπή ο ΠΑΟΚ (4-0)!

Τα… πάνω κάτω έφερε ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (27/4) στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης με τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας με μεγαλειώδη νίκη με 4-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Με… μαξιλαράκι το 2-0 του πρώτου ημιτελικού στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός έψαξε το γκολ στην Τούμπα και ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, αλλά εκείνος που σκόραρε ήταν ο ΠΑΟΚ με απευθείας φάουλ του Πέλκα στο 14’.

Ο Κλωναρίδης σπατάλησε τη σπουδαιότερη ευκαιρία των «πράσινων» στο 36’ και το γρήγορο γκολ του Λέο Μάτος στο δεύτερο μέρος (48’) για το 2-0 έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των ασπρόμαυρων της Θεσσαλονίκης που κυριάρχησαν από ‘κει και πέρα. Η αποβολή του Χουλτ στο 72’ έδωσε και αριθμητικό πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ που με παίκτη παραπάνω… αποτελείωσε τη δουλειά. Ο Σάκχοβ σημείωσε το 3-0 στο 73’, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 84’ ο Πρίγιοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήκος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ρέις, Βιγιαφάνιες (88′ Χατζηγιοβάννης), Εμποκού (66′ Μολίνς), Κλωναρίδης (77′ Λουντ), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοβ (79′ Κάνιας), Ουάρντα (46′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας, Κάμπος (59′ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα