Ανείπωτη τραγωδία χωρίς τέλος στη Δυτική Αττική

Aνείπωτος ο θρήνος στη Δυτική Αττική αφού ανεβαίνει  η τραγική λίστα των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο.To Σάββατο το πρωί βρέθηκαν οι σοροί άλλων τριών ανθρώπων, δύοστον κόλπο της Ελευσίνας και μία σορός εντοπίσθηκε στη Μάνδρα και πλέον οι νεκροί ανήλθαν τους 19.

Πρόκειται για τον 38χρονο οδηγό φορτηγού Γιάννη Ρούμελη, τον 28χρονο επίσης οδηγό φορτηγού Πέτρο Κολέτση και τον 58χρονο κυνηγό Δημήτρη Δημητρόπουλο.

Σφηνωμένη στα βράχια 

Η μια από τις σορούς είχε, μάλιστα, σφηνωθεί σε βράχια πίσω από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών προκειμένου να ανασυρθεί.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Γιόβας, ο νεκρός εντοπίστηκε εντός επιχείρησης στην Μάνδα Αττικής, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου, και επί ώρες γίνονταν προσπάθειες να ανασυρθεί, καθώς υπήρχε διαρροή αερίου.

Μετρούν τις πληγές τους

Την ίδια ώρα τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι της Μάνδρας μερικά 24ωρα έπειτα από τη φονική κακοκαιρία που άφησε πίσω της 20 νεκρούς.

Από το πρωί της Παρασκευής επί ποδός βρίσκονται αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ συνεργεία δήμων και κοινοτήτων επιχειρούν με γερανούς για να σηκώσουν τα οχήματα.

Από το δημαρχείο Μάνδρας ανακοινώθηκε ότι όσοι επιθυμούν να στείλουν πράγματα και τρόφιμα, μπορούν στη διεύθυνση Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 19600.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα