Στο αεροπλάνο για… CAS ο Πουλίδο!

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας… ήττας έλαβε χώρα την Παρασκευή (5/12) για τον Άλαν Πουλίδο, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικού και η αρμόδια επιτροπή της, δικαίωσαν την Τίγκρες, κατοχυρώνοντας το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το 2016!

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και αναμένει την ελευθέρας του προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, δεν εξεπλάγην από την απόφαση της μεξικάνικης Ομοσπονδίας, καθώς θεωρούσε δεδομένο ότι θα είναι υπέρ της ομάδας.

Για το λόγο αυτό, οι δικηγόροι του είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν ολοκληρωμένο φάκελο, τον οποίο και θα χρησιμοποιήσουν για να προσφύγουν στο CAS, όπου πιστεύουν ότι θα γίνουν δεκτά τα στοιχεία τους και θα δικαιωθούν. Σύμφωνα με το σχεδιασμό τους, το CAS θα δώσει προσωρινό δελτίο στον Πουλίδο, ο οποίος θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Ολυμπιακού και στη χειρότερη περίπτωση, θα ορίσει ένα ενδεικτικό ποσό αποζημίωσης για την Τίγκρες, δίνοντας το δικαίωμα μεταγραφής στον διεθνή Μεξικανό.

Προς το παρόν, πάντως, η μεξικανική Ομοσπονδία έχει κατοχυρώσει τον παίκτη στην Τίγκρες, μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Πιο αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών και η Μεξικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αποφάσισαν μετά την παρουσίαση όλων των στοιχείων από τις εμπλεκόμενες πλευρές, όπως επίσης από τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Επιτροπή, πως ο ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο Ιζαγκίρε, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Τίγκρες, που λήγει στις 30 Ιουνίου 2016».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα