«Στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά- Μέρκελ το δημόσιο χρέος»

Για την επικείμενη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά  με την Άνγκελα Μέρκελ αναφέρθηκε ο Γιάννης Τραγάκης.«Οι συζητήσεις αυτές δεν γίνονται δημόσια και εμφανώς , το δημόσιο χρέος θα τεθεί από τον πρωθυπουργό στη συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο”, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 , ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Αναφερόμενος στην ενδεχόμενο πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο κ. Τραγάκης είπε” πως είναι πιθανό να μπορέσουν να σχηματίσουν Κυβέρνηση το δεύτερο με το τρίτο ή ακόμη και με το τέταρτο κόμμα , εκτιμώντας ωστόσο ότι η Κυβέρνηση θα κατορθώσει να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές για την Προεδρική εκλογή”.

«Αν δεν τραγουδήσει η χοντρή κυρία ο αγώνας δεν λήγει»

Για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε με Αμερικάνικο απόφθεγμα λέγοντας πως , «αν δεν τραγουδήσει η χοντρή κυρία ο αγώνας δεν λήγει».

«Οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες για φοροελαφρύνσεις θα εκπληρωθούν στο ακέραιο»

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες για φοροελαφρύνσεις θα εκπληρωθούν στο ακέραιο τονίζοντας πως δεν υπάρχει ανάγκη νέου δανείου επομένως δεν θα υπάρξει και νέο μνημόνιο μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου στο τέλος του έτους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα