Στο κρατητήριο της Κω γνωστή τραγουδίστρια (εικόνα)

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε στην Κω η δημοφιλής τραγουδίστρια, που της άφησε ποικίλα συναισθήματα. Η νικήτρια της Eurovision 1991, Καρόλα, βρέθηκε ινκόγκνιτο στο νησί, όπως και πολλοί διάσημοι, θέλοντας να βοηθήσει τους πρόσφυγες. Πώς έφτασε όμως να την κλείσουν στο κρατητήριο και ποιοι την κατηγόρησαν για κλοπή; Θα το θυμάται για πολλά χρόνια αυτό το ταξίδι της στη χώρα μας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το επίσημο ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision, INFE GREECE. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Στο νησί η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με έναν Ιρανό-Νορβηγό φίλο της, ο οποίος διέθετε και αμάξι για τη μεταφορά τους.Ένα βράδυ λοιπόν στην αντίληψή τους έπεσε η ληστεία μιας μηχανής από ένα σκάφος, που μόλις είχε μεταφέρει οκτώ Πακιστανούς.

Η ίδια χωρίς να εξηγήσει το πώς, κατάφερε να πάρει στα χέρια της τη μηχανή από τον επίδοξο ληστή, την οποία έβαλε και στο αυτοκίνητό της μαζί με τους 8 λαθρομετανάστες. Οι κλέφτες όμως δεν την άφησαν έτσι, καταδιώκοντάς τη με το αυτοκίνητο. Η τραγουδίστρια στην προσπάθειά της να σωθεί, κατέφυγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου οι φερόμενοι ως ληστές την κατηγόρησαν ότι εκείνη έκλεψε τη μηχανή και ότι έπαιρνε χρήματα από τους Πακιστανούς για να τους μεταφέρει. Όπως εξηγεί το site των Ελλήνων Eurofan ακολούθησε ένας μεγάλος καβγάς, με την Καρόλα να φωνάζει ότι είναι αθώα, αλλά και υψώνοντας τη φωνή της στους αστυνομικούς να οδηγείται στη συνέχεια στο κρατητήριο, μαζί με τους εν λόγω πρόσφυγες.

Μετά από λίγες ώρες την άφησαν, χωρίς ποτέ να της απαγγείλουν κατηγορία. Η μηχανή, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το αυτοκίνητό της! Η ίδια παραδέχτηκε ότι, έχοντας πολλή εμπιστοσύνη στον εαυτό της, ίσως έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο και πρόσθεσε, ως ηθικό δίδαγμα, ότι η κατάσταση με τους πρόσφυγες έχει πολλές όψεις και πως είναι περισσότερο πολύπλοκη από ό, τι δείχνουν τα κανάλια.
ττττττττ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα