Στο μονοπάτι του Όλοφ Μέλμπεργκ!

Δουλεύει σκληρά προκειμένου να μοιάσει στον Όλοφ Μέλμπεργκ και αισθάνεται ιδιαίτερα ανεβασμένος μετά το γκολ που σημείωσε κατά του Παναθηναϊκού, δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Αυλωνίτης, περί ου ο λόγος, παραχώρησε συνέντευξη στην Nova, εκδηλώνοντας τον ενθουσιασμό του για όσα όμορφα του συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός στόπερ:

«Η ψυχολογία μου έχει ανέβει, αλλά δεν παύει να ήταν ένας αγώνας που ήρθαν οι τρεις βαθμοί και πρέπει σαν ομάδα να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε Ολυμπιακός και η νίκη σε κάθε παιχνίδι είναι αυτονόητη και δεν μπορούμε να μένουμε σε ένα ντέρμπι. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τρίπολης, όπου οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι. Όταν σκόραρα προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω. Ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν νίκη και η χαρά ήταν διπλή. Ήταν κάτι παραπάνω από όνειρο, που έγινε πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος με έχει προσεγγίσει, μου δίνει συγχαρητήρια και με κάνει χαρούμενο αυτό. Όμως δεν θα κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα, που είναι η σκληρή δουλειά, για να δείχνω στο γήπεδο τη σκληρή μου δουλειά στην προπόνηση.

Είχα αφίσα του Μέλμπεργκ στο δωμάτιό μου. Τον θεωρούσα είδωλο και έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, από τους καλύτερους που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό στη θέση του στόπερ. Μου άρεσε πολύ και σαν προσωπικότητα. Ήταν πολύ συγκρατημένος, συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, ήρεμος και προσπαθούσα από μικρός να πάρω στοιχεία που έχει ο Μέλμπεργκ.

Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Παίζει στην έδρα της και θέλει ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και νομίζω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε.

Είναι δύο διαφορετικό θεσμοί. Καιγόμαστε για τους βαθμούς απέναντι στον Αστέρα και δεν θα κοιτάξουμε το ματς του Champions League. Προέχει το παιχνίδι στην Τρίπολη, θα πάμε να κερδίσουμε για να πάμε με καλή ψυχολογία στο Τορίνο ώστε να διεκδικήσουμε κι εκεί ένα αποτέλεσμα που θα είναι καλό για μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα