Στο Περιστέρι αναθάρρησαν!

Συνεχίζει την εξαιρετική και αήττητη πορεία του στη Super League ο Ατρόμητος. Όσοι είχαν την ψυχραιμία να διακρίνουν ότι το ποτήρι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ήταν κατά το ήμισυ γεμάτο και όχι άδειο, δεν εντυπωσιάστηκαν από τη νίκη επί της Λαμίας με 3-0.

Κάποιοι προβληματίζονταν, αλλά η ομάδα του Περιστερίου σε κάθε αγώνα ήταν όλο και καλύτερη και φαινόταν η δουλειά που γίνεται από τον Κάναντι, έναν  προπονητή με… πρωτόγνωρη ηρεμία που κάνει τελικά καλή δουλειά και έχει δημιουργήσει μία πολύ σφιχτή άμυνα που κρατά το μηδέν εδώ και 380 λεπτά στις δύο διοργανώσεις!

Ο Ατρόμητος έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, εκτοπίζοντας τον Πανιώνιο από την πεντάδα, ενώ μην ξεχνάμε πως φέτος δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Παναθηναϊκός των προβλημάτων.

Πέραν, όμως, της εξαιρετικής άμυνας με Γιαννιώτη, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και Κιβρακίδη – ταλέντο στο τέρμα, ύψος στα στόπερ, σπιρτάδα στα μπακ, εμπειρία απ’ όλους – υπάρχουν δύο φοβεροί παίκτες στα χαφ, ο Ούμπιδες και ο Βασιλακάκης και μία εντυπωσιακή και άκρως επικίνδυνη τριάδα μπροστά, οι Ουάρντα, Ντιγκινί και Μανούσος.

Σχεδόν από το πουθενά ο Ατρόμητος έχει φτιάξει μία φανταστική ομάδα και θα κάνει πολλές ζημιές και φέτος…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα