Στο πλευρό των καθαριστριών του υπ. Οικονομικών ο Α. Τσίπρας

Στο πλευρό των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα τάχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έδωσε το παρών στη συγκέντρωσή τους έξω από το κτήριο του Υπουργείου.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται στον «δίκαιο και έντιμο αγώνα που δίνουν» και εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων, σημείωσε: «Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως κοντοζυγώνει η ώρα που αντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους, θα καθαρίζετε την τρόικα και την κλεπτοκρατία από όλη τη χώρα».

Οι καθαρίστριες κατήγγειλαν ότι δεν τους επετράπη να ανέβουν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, με τον κ. Τσίπρα να σχολιάζει: «Δεν έχουν χρόνο, έχουν την τρόικα πάνω».

«Ήρθαμε για να καταγγείλουμε τη στάση της κυβέρνησης που αρνούνται να σας συναντήσουν. Εχουν πολλή δουλειά για να υλοποιούν τις εντολές της τρόικας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι. Σημείωσε τέλος ότι στα πρόσωπα των συγκεντρωμένων γυναικών βλέπει τα πρόσωπα χιλιάδων Ελλήνων που βρίσκονται σε εξαθλίωση, την ίδια στιγμή που κάποιοι συνεχίζουν να κερδίζουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα