Στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS η HUAWEI Ελλάδος

Στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS προσφέροντας είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και έπιπλα γραφείου στάθηκε η Huawei Technologies Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, σε μία προσπάθεια να υποστηρίξουν παιδιά και ενήλικες που έχουν ανάγκη, οι  εργαζόμενοι της Huawei Ελλάδος στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και ομάδα εθελοντών συγκέντρωσαν είδη ένδυσης & υπόδησης τα οποία παρέδωσαν στον γενικό διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργο Πρωτόπαπα.

Επιπλέον με αφορμή πρόσφατη αναδιάταξη του χώρου των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, δωρήθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS σημαντικός αριθμός επίπλων γραφείου και λοιπού εξοπλισμού.

Ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας ευχαρίστησε θερμά την Huawei Ελλάδος για την προσφορά ευχόμενος όπως είπε «να έχουμε πάντα την τόσο πολύτιμη για μας, φιλία σας».

Από την πλευρά του, ο administrative Management Member της Huawei Ελλάδος, Jacky Chen, είπε ότι για την Huawei Ελλάδος, η ενίσχυση του έργου οργανισμών και φορέων είναι προτεραιότητα και συνάδει άμεσα με τους στόχους και τις αρχές της εταιρείας.

Œ

Λεζάντα φωτογραφίας: Ο κος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, με εκπροσώπους της Huawei Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα