Στο πλευρό των τραυματιών του Μάντσεστερ η Αριάνα Γκράντε

Πριν καλά καλά συμπληρωθούν 10 μέρες από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, στο φινάλε της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε, η τραγουδίστρια η οποία ήταν σοκαρισμένη όλο το προηγούμενο διάστημα αποφάσισε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο τους τραυματίες της επίθεσης. Επέστρεψε λοιπόν, στο Μάντσεστερ και επισκέφθηκε τους τραυματίες, που ήταν στην πλειοψηφία τους παιδιά, δίνοντάς τους μεγάλη χαρά και κουράγιο για να συνεχίσουν το έργο της αποκατάστασης.

Η 23χρονη τραγουδίστρια, φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της, έδωσε αυτόγραφα και παράλληλα μοίρασε δώρα. Τις επόμενες ημέρες θα δώσει μια νέα συναυλία, τα έσοδα από την οποία θα δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της 22ας Μαΐου. Να υπενθυμίσουμε ότι όταν ο Σαλμπάν Αμπέντι πυροδότησε τα εκρηκτικά, πήρε μαζί του στο θάνατο 22 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά.

Ο πατέρας μίας μικρής θαυμάστριας της Γκράντε, έγραψε για την επίσκεψη που δέχτηκε η κορούλα του: «Αυτό σημαίνει για εμάς περισσότερο απ’ όλα όσα έχουν κάνει οι άνθρωποι αυτή την εβδομάδα. Είμαι τόσο χαρούμενος που ήρθε. Δεν έχω ξαναδεί τη Τζέιντεν τόσο χαρούμενη, ακόμη κι εγώ έβαλα τα κλάματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα