Στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων ο Ελαμπντελαουί!

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο δίκτυο «Nettavisen» παραχώρησε ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος παραδέχθηκε όπως υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου, το οποίο επικαλείται το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούσεις από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η αγγλική Γουέστ Χαμ και η γερμανική Σάλκε. Ας δούμε τι δήλωσε ο 23χρονος μπακ των «ερυθρόλευκων»:

«Η μεταγραφή δεν είναι κάτι που με απασχολεί άμεσα. Δεν έχω να πω πολλά σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι όμως πολύ ωραίο να υπάρχει ενδιαφέρον και πολύ καλό για τον κάθε επαγγελματία να μαθαίνει πως αναγνωρίζεται η δουλειά του από άλλα σωματεία.

Υπήρξαν κρούσεις, αλλά δεν προχωρήσαμε σε κάτι συγκεκριμένο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσουμε για συγκεκριμένα κλαμπ, πριν φτάσει η κατάλληλη στιγμή ή προτού εξελιχθούν τα πράγματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό και δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή. Για να φύγω από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να υπάρξει μία πρόταση που να μου αποδεικνύει ότι με θέλουν πάρα πολύ. Όταν βρίσκεσαι μόλις έναν χρόνο σε μία ομάδα, δεν εξετάζεις το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Σαφώς και υπάρχουν καλύτερα κλαμπ και καλύτερα πρωταθλήματα. Όμως μου αρέσει στον Ολυμπιακό και χαίρομαι που αγωνίζομαι με τη φανέλα του. Οπότε θα δούμε για πόσο καιρό θα παραμείνω.

Αν υποθέσουμε ότι τεθεί θέμα μεταγραφής, δεν θα επιλέξω απαραίτητα μία ομάδα που θα παίζει στο Champions League. Θα εξαρτηθεί από το πρωτάθλημα, από ποιο κλαμπ θα είναι, από πολλά. Βέβαια, το Champions League είναι ένα κίνητρο, αλλά το βασικό είναι το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το όνειρό του να παίξει στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε: «Πάντα μου άρεσε η Μπαρτσελόνα. Είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο…», για να προσθέσει χαριτολογώντας: «Ο Ντάνι Άλβες έχει κάνει πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πλέον είναι κουρασμένος. Χρειάζεται μία ανανέωση…»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα