Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Χουάν Μάτα!

Την επόμενη μέρα της… πρόκρισης από τους ομίλους του Champions League προγραμματίζει η ομάδα της Γιουβέντους, θέτοντας ως πρώτο μεταγραφικό της στόχο τον Ισπανό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χουάν Μάτα!

Οι Ιταλοί, που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό, θεωρούν δεδομένη την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση και θέτουν τον πήχη των προσδοκιών τους σε υψηλό επίπεδο, ξεκινώντας από τώρα τον προγραμματισμό για την ενίσχυση του ρόστερ τους, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Οι άνθρωποι της «γηραιάς κυρίας» πιστεύουν πως ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον Ισπανό, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «μπέμπηδες» μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, παίζοντας σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η πρόθεσή τους να ασχοληθούν με περιπτώσεις παικτών που θα είναι διαθέσιμοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι σαφής. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συμμετέχει φέτος σε καμία διοργάνωση εκτός αγγλικών συνόρων, γεγονός που καθιστά τους παίκτες της… ευκαιρίες, για όσες ομάδες επιχειρήσουν την περαιτέρω ενίσχυσή τους, ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα