Στο συμβούλιο Σταμαδιάνου η απόφαση για Μαρινάκη

Το δικαστικό συμβούλιο Εφετών υπό την προεδρία του Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου θα αποφανθεί για την παραπομπή ή όχι του Βαγγέλη Μαρινάκη και των άλλων 27 κατηγορούμενων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Το δικαστικό συμβούλιο απαρτίζεται από Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο (πρόεδρος) και τους εφέτες Κωνσταντία Αγγελάκη, Αργυρώ Κανελλοπούλου, Αριστέα Ρουσέα και Χριστίνα Ρωμέση.

Εν αρχή είχε ανατεθεί στην κ. Ρώμεση να είναι η εισηγήτρια της υπόθεσης, όμως η ίδια ζήτησε την εξαίρεση της. Τελικά εξαιρέθηκε, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να αυτοεξαιρεθεί και ο κ. Σταμαδιάνος. Η αίτηση του απορρίφθηκε και τελικά η υπόθεση θα παραμείνει στο δικαστικό συμβούλιο, στο οποίο προεδρεύει. Τελικά μετά από καθυστέρηση μηνών εισηγήτρια της υπόθεσης ανέλαβε η κ. Αριστέα Ρουσσέα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος βρίσκεται στην κορυφή της δικαστικής ιεραρχίας και κληρώθηκε να βρίσκεται σε μία από τις πιο κρίσιμες θέσεις του Εφετείου Αθηνών ως ένας εκ των τριών προέδρων των κλιμακίων του Συμβουλίου Εφετών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα