Στο Χρηματιστήριο η ΑΕΚ λίγο πριν… το Grexit

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού διανύει μία περίοδο στην οποία «επιχειρεί», αλλά παράλληλα κινδυνεύει με το που θα ανέβει στη Super League, αυτή να είναι εκτός ευρωπαϊκού χάρτη.

Στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του προγράμματος ELITE στο οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ μετέχει, μία ΠΑΕ που αν το ποδόσφαιρο της Ελλάδας αποκλειστεί από τα ευρωπαϊκά καλεντάρια, τότε θα έχει εξαιρετικά χαμηλή χρηματιστηριακή αξία.

Στην ΑΕΚ από τη μία γνωρίζουν πως αυτό που επιχειρεί η κυβέρνηση ίσως και να συμφέρει το σύλλογο για ένα χρόνο, αλλά θα αποτελέσει παράλληλα και πισωγύρισμα στην προσπάθεια που κάνει να ενταχθεί και πάλι στην κοινωνία των δυνατών εταιριών, μέσω μάλιστα ενός διεθνούς προγράμματος.

Όπως και να έχει, το θέμα Grexit δεν απασχολεί αυτές τις μέρες την ομάδα, μιας και η ήττα στο Καυτατζόγλειο υποχρεώνει την ΑΕΚ για λόγους πρεστίζ, αλλά και βαθμολογικής ασφάλειας να νικήσει την Κυριακή την Παναχαϊκή στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Off.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα