Στο 2-2 ο ΠΑΟ με τη Σταντάρ στη Λιέγη, του έκλεψε τη νίκη ο διαιτητής!

Ο Παναθηναϊκός, όπως και στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, έτσι και στη Λιέγη μπήκε πολύ καλά στο γήπεδο, αυτή τη φορά ήταν πιο αποτελεσματικός και προηγήθηκε 0-2 στο 36’ και μάλλον θα έπαιρνε τη νίκη, αν δεν έπεφτε πάνω στο διαιτητικό παρεάκι από την Πολωνία.

Το πέναλτι εφεύρεση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε λιποθυμία του Οράντο Σα και υπόδειξη του διαιτητή γραμμής έφερε τον Εντμίλσον στην άσπρη βούλα και μετά την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό επηρέασε την ελληνική ομάδα που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο εκνευρισμένη. Ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να έρθει η νίκη, αλλά μία δυνατή εκτέλεση φάουλ του Μπελφοντίλ στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Άγιαξ έχει 7 βαθμούς στον όμιλο, η Θέλτα 5, η Σταντάρ Λιέγης 2 και ο ΠΑΟ 1 βαθμό. Μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, αλλά χρειάζεται νίκες.

Σταντάρ Λιέγης: Ζιλέτ, Ντοσεβί (63’ Εμπενζά), Σολζ, Εντμίλσον, Τρέμπελ, Αντράντε, Φάι, Λαΐφης, Σισέ (72’ Ενό), Σα, Μπελφοντίλ

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάμπα (46’ Ιβανόφ), Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ζέκα (78’ Εμποκού), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο (74’ Λουντ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα