Στο portfolio της V+O η επικοινωνία της FREZYDERM

Tον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της στρατηγικής επικοινωνίας της FREZYDERM, πρωτοπόρου εταιρείας στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας καινοτόμων δερματολογικών προϊόντων στην Ελλάδα ανέλαβε η ομάδα της V+O COMMUNICATION.

Η ανάθεση περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες: στρατηγική προϊοντικής επικοινωνίας, γραφείο τύπου, ενδυνάμωση των σχέσεων με τα ΜΜΕ και στοχευμένη προβολή και προώθηση προϊόντων. Η νέα συνεργασία εγκαινιάστηκε με ένα ιδιαίτερα πετυχημένο Media Event που διοργανώθηκε για την ανάδειξη της νέας σειράς προϊόντων της FREZYDERM για την καταπολέμηση της ακμής, στο οποίο παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι ομορφιάς, επιλεγμένοι bloggers και εκπρόσωποι εμπορικών τμημάτων από offline & online γυναικεία και lifestyle Μέσα.

Η κ. Τέτη Κανελλοπούλου, επικεφαλής της δραστηριότητας της V+O στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με τη FREZYDERM έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για εμάς. Μας δίνεται, για μία ακόμη φορά, η δυνατότητα να κάνουμε τη διαφορά, τόσο σε στρατηγικό, όσο και σε δημιουργικό επίπεδο. Να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μία impactful στρατηγική επικοινωνίας, η οποία θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αξία στη FREZYDERM».

Από την πλευρά της FREZYDERM, η κ. Γιώτα Δεμουζέ, Communications Manager της εταιρείας, ανέφερε: «Για μία εταιρεία σαν και εμάς, η οποία στοχεύει σταθερά στην αδιάλειπτη βελτίωση των προϊόντων και ενδυνάμωση της εικόνας της, η V+O αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη, καθώς διακρίνεται για τη στρατηγική της σκέψη, τις πρωτοποριακές της ιδέες, την εμπειρία και τη δυναμική της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα