Στροφή σε Μάντζουκιτς η Άρσεναλ

Στην περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς στρέφει το ενδιαφέρον της η ομάδα της Άρσεναλ, καθώς ο Ντιέγκο Κόστα, που αποτελούσε βασικό στόχο, φαίνεται να καταλήγει στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι «κανονιέρηδες» έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Μπάγερν Μονάχου, στην οποία ανήκει ο Μάντζουκιτς, αλλά τα μηνύματα που έχουν πάρει δεν είναι θετικά. Οι Λονδρέζοι πίστευαν πως με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι «βαυαροί» θα ενέδιδαν σε μία πιθανή πρόταση για τον Μάντζουκιτς.

Όμως έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους. Σύμφωνα με δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν, Ματίας Ζάμερ, ο Μάντζουκιτς θεωρείται παίκτης – κλειδί για την ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τεθεί θέμα παραχώρησής του. Βέβαια, τα δεδομένα σε μία μεταγραφική περίοδο αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Προς το παρόν, ο Μάντζουκιτς θεωρείται… άπιαστο όνειρο για την Άρσεναλ. Όμως κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το δεδομένο είναι ότι οι «κανονιέρηδες» ενδιαφέρονται για τον επιθετικό των «βαυαρών». Το μέλλον θα δείξει αν θα υπάρξει συζήτηση ή όχι…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα