“Συγγενείς που απαιτούν ρουσφέτι”

Τον διορισμό του Στέλιου Παππά στην θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Μάλιστα συνέκρινε τη συγκεκριμένη κίνηση με τα όσα διαδραματίζονται στην ταινία «Τα παράπονα στο δήμαρχο», ιταλική κωμωδία, που θεωρείται εκ των κορυφαίων της χρονιάς.

Αναλυτικά ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρει:

“Συγγενείς που απαιτούν ρουσφέτι. Πολιτικοί που απαιτούν μίζες. Και βέβαια… οδηγοί που παρκάρουν πάνω στην πλατεία. Μαγαζιά που βάζουν καρέκλες όπου γουστάρουν. Μικροπωλητές χωρίς άδεια. Υπάλληλοι που λουφάρουν στα απέναντι καφέ από την υπηρεσία τους. Που συμβαίνουν όλα αυτά;
Στην ταινία “Τα παράπονα στο δήμαρχο”. Έχει γυριστεί στη Σικελία αλλά είναι σαν να έχει γυριστεί στην Ελλάδα.
Ένας νέος πολιτικός προσπαθεί να συγκρουστεί με τη διαφθορά, το ρουσφέτι και την οικογενειοκρατία. Και απέναντί του συνασπίζονται όλοι οι απατεώνες. Μικροί και μεγάλοι μαφιόζοι, ο εκπρόσωπος της εκκλησίας και οι γραφειοκράτες της κεντρικής εξουσίας.
«Μα πως σας ήρθε να ψηφίσετε έναν έντιμο άνθρωπο;» ρωτάνε τους κατοίκους του χωριού.
«Έπρεπε να μας προειδοποιήσει κάποιος ότι είναι πραγματικά νομοταγής!» απολογούνται οι ψηφοφόροι.
Κυνηγήστε την στα θερινά τα σινεμά (εγώ την είδα στην Αλεξάνδρα, κοντά στο μετρό Χολαργού).
Ίσως σας βοηθήσει να αντέξετε τα όσα ζούμε στην αυγουστιάτικη Ελλάδα του 2017″.

Νωρίτερα μέσω Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε αναφέρει για τον διορισμό του πατέρα του υπουργού: «Εδώ Παππάς. Εκεί Παππάς. Παντού Παππάς. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για αντικειμενική και αδιάβλητη… κλήρωση».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα