Συγκεκριμένες οι επιλογές του Σκίμπε

Αρχίζει και καταστρώνει σχέδια ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίκαελ Σκίμπε, καθώς πλέον έχει μία εικόνα αναφορικά με τους ετοιμοπόλεμους παίκτες για τα μπαράζ με την Κροατία.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ετοιμοπόλεμος, ο Τάσος Δώνης δεν προλαβαίνει, ο Βασίλης Τοροσίδης δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημά του και φυσικά ο Πέτρος Μάνταλος τέθηκε νοκ άουτ πριν από λίγες μέρες. Ο Γερμανός προπονητής ξέρει, πλέον, ποιους μπορεί να χρησιμοποιήσει, ιδίως στο πρώτο ματς που θα διεξαχθεί εκτός έδρας.

Πολλά δεν μπορούν να ειπωθούν για την ενδεκάδα σε δέκα μέρες στην Κροατία, αλλά ο Σκίμπε μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην άμυνα και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τέσσερις αμυντικούς. Στο κέντρο της οπισθοφυλακής θα παίξουν Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και στα άκρα ο Τοροσίδης από τα δεξιά και ο Τζαβέλλας από τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή ο Ζέκα δεν χάνει τη θέση του και δίπλα του θα παίξει μάλλον ο Ταχτσίδης, καθώς ο χαφ του Ολυμπιακού είναι σε καλή κατάσταση και στα δύσκολα ματς (βλέπε Εθνική με Βέλγιο και ΟΣΦΠ με Μπάρτσα) δείχνει καλή συμπεριφορά.

Μπροστά θα παίξει σίγουρα ο Μήτρογλου και «δεκάρι» ο Φορτούνης. Οι άλλες δύο θέσεις παίζονται μεταξύ Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλου, Γιαννιώτα, Σταφυλίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα