Συγκινητικές στιγμές για τη Φουρέιρα με τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος (εικόνες)

 

 

Λίγο πριν την πρεμιέρας της με τον Αντώνη Ρέμο στο Αθηνών Αρένα, αλλά και της κυκλοφορίας-παρουσίασης του νέου της cd single απ΄την Panik Records, η Ελένη Φουρέιρα αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, την όμορφη πρωτοβουλία του τομέα παιδαγωγικών των Ιεκ Άλφα να επισκεφτεί το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιάκαι να δώσει χαρά στις μικρές θαυμάστριες της.

 

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νικόλαος Γκίκας την υποδέχθηκε θερμά και την ενημέρωσε για τις δράσεις του Ιδρύματος, ενώ η διευθύντρια Αναστασία Κατσιλιέρη την ξενάγησε στους χώρους του ιδρύματος.

Τα κορίτσια την περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία και χαρά. Απ΄την είσοδο της στο Ίδρυμα έπεσαν στην αγκαλιά της και τραγουδούσαν όλες μαζί μερικές απ΄τις επιτυχίες της. Αμέσως μετά μοίρασε αυτόγραφα και παιχνίδια απ΄την Pelikan, την Μattel, καθώς και βιβλία της κ. Κάρμεν Ρουγγέρη με τίτλο «Οι Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη».

Ιδιαίτερη στιγμή, ήταν, όταν τα μικρότερα κορίτσια της παρέας, της ετοίμασαν ένα χορευτικό ενός κομματιού της, (Τι Κοιτάς) ενώ εκείνη το τραγουδούσε ακαπέλα.

Πραγματικά ήταν μια μοναδική, όμορφη, ουσιαστική στιγμή-εμπερία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη, καθώς πέρασαν όλοι τους υπέροχα. Η Ελένη Φουρέιρα ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους για το νέο έτος, καθώς υποσχέθηκε να ξαναεπισκεφτεί το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά και να ξανασυναντήσει τις μικρές της φίλες…

Φωτογραφίες: Ελένη Χάλαρη

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα