Συμμετέχει στην «Black Friday» ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά

Το καταναλωτικό κοινό του Πειραιά θα έχει τη δυνατότητα, επισκεπτόμενο την αγορά της πόλης, να επωφεληθεί από τις δελεαστικές τιμές που θα προσφέρουν τα καταστήματα, για αυτή την Παρασκευή (24 Νοεμβρίου), καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο πλαίσιο του θεσμού «Black Friday».

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς -και σύμφωνα με την ειδική έρευνα του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΙΝΕΜΥ), σημειώνει πως «η περυσινή δοκιμαστική εφαρμογή της αποδείχθηκε επιτυχημένη, καθώς συνέβαλε στην αύξηση του τζίρου των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και στην τόνωση της αγοράς».

 

Έτσι ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς καλεί όσα μέλη του επιθυμούν να συμμετέχουν στην προωθητική αυτή ενέργεια, προσφέροντας είδη της επιχείρησής τους στους πελάτες-καταναλωτές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Άλλωστε, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αυτή η ημέρα εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των προσπαθειών του συλλόγου για την αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών καταστημάτων, ιδιαίτερα ενόψει Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα