Συμφωνία με την Betfair η Λίβερπουλ!

Φανταστείτε τον Ολυμπιακό, ή τον Παναθηναϊκό, να συνάψουν συμφωνία με μία στοιχηματική εταιρεία, να τη διαφημίζουν στη φανέλα τους και να μπορούν οι οπαδοί, μέσω του επίσημου site της ομάδας, να ποντάρουν τα στοιχήματά τους!

Πόλεμος θα ξεσπούσε, με τους «αντίπαλους» να μιλούν για στημένα ματς, τους εισαγγελείς να ψάχνουν τι ακριβώς συμβαίνει και τους απλούς οπαδούς να πλακώνονται καθημερινά, για την… καθαρότητα της ομάδας τους!

Στην Αγγλία όλα αυτά, αποτελούν ψιλά γράμματα. Το σύγχρονο μάρκετινγκ και η ανάγκη για έσοδα των μεγάλων κλαμπ, δεν ξεχωρίζει εταιρείες. Η Λίβερπουλ ανέλαβε να σπάσει και αυτό το τείχος, ανακοινώνοντας τη συμφωνία της με τη γνωστή στοιχηματική εταιρεία Betfair, ως επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης, για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, τη Δανία, τη Βουλγαρία και την Ιταλία!

Βάσει της συμφωνίας, η Betfair θα χρησιμοποιεί την ψηφιακή πλατφόρμα της Λίβερπουλ, προκειμένου να συνδέεται με τους πελάτες της και αυτοί να αποκτούν πρόσβαση στο στοιχηματισμό αγώνων! Προχωρημένα πράγματα, όταν στην Ελλάδα βρισκόμαστε ακόμη στο επίπεδο του… επιτρέπεται, δεν επιτρέπεται ο διαδικτυακός στοιχηματισμός!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα