Συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ατζάρεβιτς

Η πρώτη εισήγηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι γεγονός. Ο γεννημένος στην Πριστίνα του Κοσόβου, αλλά μεγαλωμένος στη Σουηδία, Αστρίτ Ατζάρεβιτς, θα μετακομίσει το Γενάρη στα Σπάτα, καθώς φαίνεται τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται σήμερα στη σουηδική Έρεμπρο (εδώ και 1,5 χρόνο) και φέτος διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν με 4 γκολ και 9 ασίστ σε 29 αγώνες, αγωνιζόμενος, ωστόσο, ως «δεκάρι» και όχι ως «οκτάρι» όπως τον προορίζουν στην Ένωση. Βέβαια, και πέρσι ήταν πολύ παραγωγικός αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, καθώς έγραψε 4 γκολ και 9 ασίστ σε 32 ματς. Αν μη τι άλλο, είναι σταθερός.

Ο Μαϊστόροβιτς έχει εντοπίσει την πρόοδό του και έκανε την εισήγησή του η οποία πέρασε εύκολα από το Ζοζέ Μοράις, αφού ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει ποδοσφαιριστή με τόσο παραγωγικά χαρακτηριστικά στα χαφ (Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος). Ο Ατζάρεβιτς έχει αγωνιστεί 55 φορές (!) στις μικρές Εθνικές της Σουηδίας, αλλά και στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του, έχει πετύχει 12 γκολ, αλλά δεν έχει πάρει ποτέ ευκαιρία στην Εθνική Ανδρών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα