Συμφώνησε και μένει ο αρχηγός!

Βρέθηκε στο λιμάνι σε ηλικία 25 ετών, αλλά μάλλον θα ρίξει άγκυρα και θα… γεράσει με την ερυθρόλευκη φανέλα! Ο Γιάννης Μανιάτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και απομένει η σύνταξη του νέου συμβολαίου του και οι υπογραφές!

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» πρόκειται να ανοίξει τον χορό των αναπροσαρμογών και ανανεώσεων των συμβολαίων. Ο διεθνής μεσοαμυντικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του πειραιώτικου συλλόγου, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2019, ενώ θα «καρπωθεί» και μία γενναία αύξηση των αποδοχών του, η οποία θα ανέρχεται στο 30%!

Ο Μανιάτης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2011 και από τότε έχει παρουσιάσει εκπληκτική εξέλιξη. Πολύ σύντομα καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα και με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, πέτυχε να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του και της διοίκησης, η οποία του έκανε την τιμή να τον χρήσει αρχηγό του Ολυμπιακού.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει πραγματοποιήσει 101 εμφανίσεις και έχει σημειώσει 8 τέρματα. Είναι διεθνής 38 φορές και έχει ήδη κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα με τον σύλλογο του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα