Συμφώνησε με Wind και OPS η επιτροπή Αλιβιζάτου για τις εκλογές του νέου φορέα

Οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος κι έτσι η Επιτροπή Αλιβιζάτου και οι εταιρείες Wind και OPS ανέλαβαν το έργο της ψηφοφορία στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Πάντως ακόμη οι δύο εταιρείες δεν έχουν ξεκαθαρίσει για το πότε θα είναι έτοιμος ο εξοπλισμός που απαιτείται, οπότε δεν θεωρείται απίθανο οι εκλογές να μην διεξαχθούν 5 και 12 Νοεμβρίου, αλλά να πάνε 15 ημέρες πιο πίσω.

Έτσι ο κ. Αλιβιζάτος ζήτησε από τους εκπροσώπους των υποψηφίων να είναι σε ετοιμότητα σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί, για την περίπτωση που χρειαστεί να υπάρξουν αποφάσεις.
Η επιστολή του Νίκου Αλιβιζάτου προς τα Μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας: είανι η ακόλουθη:
“Οι συζητήσεις με τις επιλεγείσες εταιρίες για την διοργάνωση της on line ψηφοφορίας συνεχίσθηκαν με εντατικούς (εξοντωτικούς για κάποιους)   ρυθμούς καθ’ όλο το λήγον Σαββατοκύριακο. Έχει επέλθει κατ’ αρχήν συμφωνία για το οικονομικό σκέλος, αλλά παραμένει  αβεβαιότητα όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης του εξοπλισμού. (Ζητήσαμε επίσπευση  σε σχέση με την προσφορά). Δεν κατέστη δυνατό να έχουμε απαντήσεις σήμερα (αφού εμπλέκονται εργοστάσια στο εξωτερικό που είναι σήμερα κλειστά), αλλά αναμένουμε κατ’ αρχήν απάντηση αύριο το πρωί.
Επειδή από την τελευταία αυτή διευκρίνιση  εξαρτάται  η τήρηση του  χρονοδιαγράμματος  της εκλογικής διαδικασίας, επιφυλάσσομαι να σας ειδοποιήσω για την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής μας αφού έχω όλα τα στοιχεία, δηλαδή (κατά πάσα πιθανότητα)  αύριο το μεσημέρι.

Θερμή παράκληση, να είστε κατ’ αρχήν  διαθέσιμοι, είτε αύριο (2.10) το απόγευμα (18.00 ω.), είτε την Τρίτη (3.10) νωρίς το απόγευμα (16-18.00 ω.), είτε την Τετάρτη 5.10 το απόγευμα (18.00 ω.)”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα