Συνάντηση Αβραμόπουλου με αντιπροσωπεία του American Jewish Committee

Mε εικοσιπενταμελή αντιπροσωπεία του American Jewish Committee (AJC) συναντήθηκε χθες στις Βρυξέλλες o επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Στη συνάντηση αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την ISIS, το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, όπως επίσης και για την άνοδο νεοναζιστικών πολιτικών μορφωμάτων στην Ευρώπη και την αναβίωση του αντισημιτισμού.

Ενόψει της 70ης επετείου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το 2015, ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε μια σειρά από δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες σκοπεύουν να τιμήσουν τα θύματα του Ολοκαυτώματος και ταυτόχρονα να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τους κινδύνους του ρατσισμού και του αντισημιτισμού. Οι δράσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν με την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος «Η Ευρώπη για τους Πολίτες» που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του κ. Αβραμόπουλου.

The American Jewish Congress at the EC

The American Jewish Congress  was received by Dimitris Avramopoulos, Member of the EC in charge of Migration and Home Affairs

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα