Συνάντηση Δένδια- Κουβέλη

Συνάντηση είχαν το πρωί της Δευτέρας οι κ.κ Νίκος Δένδιας και Φώτης Κουβέλης. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για τις πολιτικές προτεραιότητες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ακολούθησε ενημέρωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ από τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη δήλωσή του ο κ. Δένδιας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δόθηκε μία πλήρης εικόνα για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.  Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε ενδελεχή την ενημέρωση που είχε από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται την αμέριστη συμπαράσταση όλων των πολιτικών δυνάμεων, δεδομένου ότι βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση λόγω και των τουρκικών προκλήσεων.
Παρά το γεγονός ότι η χώρα διέρχεται αυτή την οικονομική κρίση, προτεραιότητα της Πολιτείας πρέπει να αποτελέσει η οικονομική στήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, πρόσθεσε και επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ στο μέτρο των δυνατοτήτων της θα συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα