Συνέδριο για την νομοθεσία των εργασιακών σχέσεων στις 5 Οκτωβρίου

Το Employment Law Conference διοργανώνει την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα η Boussias Communications, σε συνεργασία με την Κρεμαλής Δικηγορική Εταιρία.

Με δύο βασικούς άξονες, το νέο κοινωνικοασφαλιστικό πλαίσιο της χώρας και τις επικείμενες εξελίξεις στο εργατικό δίκαιο, στο συνέδριο θα αναλυθούν οι σημαντικότερες αλλαγές και οι επιπτώσεις αυτών για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Το Employment Law Conference (www.employmentlaw.gr) έρχεται για να δώσει απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν ή θα απασχολήσουν άμεσα τους οργανισμούς και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η άμεση εφαρμογή του νέου κοινωνικοασφαλιστικού νομοθετικού πλαισίου, και μάλιστα με περιπτώσεις αναδρομικής εφαρμογής αυτού, καθώς και οι μεταβολές στη νομοθεσία των εργασιακών σχέσεων, θα επιφέρουν σημαντικές ανατροπές, μεταβάλλοντας καίρια και ουσιαστικά το τοπίο και την εν γένει δυναμική των ασφαλιστικών και εργασιακών σχέσεων.

Έλληνες και ξένοι ειδικοί, καθώς και εκπρόσωποι Θεσμικών Φορέων, Ινστιτούτων & Επιχειρήσεων, θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους και θα απαντήσουν σε πρακτικά ερωτήματα που θα προκύψουν από τον ανοιχτό διάλογο με τους συμμετέχοντες.

Μεταξύ αυτών έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι: Νικόλαος Φράγκος, γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, υπουργείο Εργασίας, Κωνσταντίνος Κόλλιας, πρόεδρος, Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, Φωτεινή Κούβελα, γενική γραμματέας, Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, Ευφροσύνη Κουσκουνά, πρόεδρος, Εθνική Αναλογιστική Αρχή, Δημήτρης Τσακίρης, πρόεδρος, ΟΑΕΕ, Δρ. Κωνσταντίνος Δ. Κρεμαλής, ομότιμος καθηγητής, διαχειριστής – εταίρος, Κρεμαλής Δικηγορική Εταιρία και πρόεδρος, Επιτροπή Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Hannah Price, Immigration and Reward at Lewis Silkin LLP, the UK member of Ius Laboris.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Μαίρη Καλλιφείδα, στο τηλ: 210 66 17 7777 (εσωτ. 115) ή e-mail: mkalifida@boussias.com ή στο website: www.employmentlaw.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα