Συναυλία & αφιέρωμα στην επιστροφή των γλυπτών και μαρμάρων του Παρθενώνα

Συναυλία και αφιέρωμα στην επιστροφή των γλυπτών και μαρμάρων του Παρθενώνα στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει μεγάλη συναυλία και αφιέρωμα για την επιστροφή των γλυπτών και μαρμάρων του Παρθενώνα στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ.

500 χορωδοί, λυρικοί, λαϊκοί σολίστ και ο Λάκης Χαλκιάς θα παρουσιάσει το έργο του μαέστρου  Μιχάλη Κοκκίνη «Φωνή καρδιάς –  Οργή Ψυχής».

Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.

Η συναυλία αυτή, αφιέρωμα στην επιστροφή των γλυπτών και μαρμάρων του Παρθενώνα, αποτελεί συνέχεια μιας καλά οργανωμένης δράσης του ομίλου ώστε να ενισχυθούν και άλλες προσπάθειες που γίνονται σε όλο τον κόσμο για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την επιστροφή στον χώρο και τόπο της Ακρόπολις γλυπτών και αναπόσπαστων στοιχείων του παγκόσμιου συμβόλου της Ειρήνης της δημοκρατίας και της UNESCO.

Η εκδήλωση οργανώνεται  από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο πλαίσιο του πανηγυρικού εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου ομίλου για την UNESCO.

Είσοδος ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα