Συνεδρίασε την Τετάρτη υπό τον πρωθυπουργό η Task Force

Η πορεία της επένδυσης της Total στα δύο οικόπεδα δυτικά της Κέρκυρας, μετά και τις χθεσινές θετικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και η πορεία της επένδυσης της Ferrovie στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς με την προγραμματισμένη για αύριο υπογραφή της Σύμβασης στην Κέρκυρα εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα και η επέκταση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Task Force, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Την συνάντηση απασχόλησαν επίσης η πορεία των διαβουλεύσεων με τους εργαζόμενους και την ELDORARO GOLD για το θέμα της σχετικής επένδυσης και η πορεία των διοικητικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, καθώς και οι υπουργοί Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαμητρίου, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομίας Αέξης Χαρίτσης και Οικονομικών Γιάννης Χουλιαράκης, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος. Στην ομάδα συμμετέχουν επίσης οι υπουργοί Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα