Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο αδερφός γνωστού ηθοποιού: Φέρει βαριές κατηγορίες για απάτη, εκβίαση,ληστεία

Συγκλονισμένος είναι ο δημοφιλής ηθοποιός και η επίσης ηθοποιός σύζυγός του αλλά και η οικογένειά τους, στην είδηση της σύλληψης του αδερφού του. Ο 40χρονος που εργάζεται ως παρουσιαστής στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελίες τριών φοιτητών, συνελήφθη από τις Αρχές για απάτη, ληστεία και εκβίαση. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν τρεις φοιτητές ο αδερφός του ηθοποιού, τους έταζε πώς θα τους βοηθούσε έχοντας τα μεγάλα μέσα να περνάνε τα μαθήματα στις σχολές τους, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ένα από τα θύματά του, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, στις αρχές του έτους δέχτηκε το πλεύρισμά του, παρουσιάζοντας ψευδώς ότι διαθέτει πολλές διασυνδέσεις και γνωριμίες για να μεσολαβήσει να περάσει στα οφειλόμενα μαθήματα της σχολής του και να πάρει το πτυχίο του, επιχειρώντας να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 27.000 ευρώ ενώ με το ίδιο πρόσχημα του υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει να περάσει στη σχολή της αρεσκείας του στις πανελλήνιες εξετάσεις που θα έδινε το καλοκαίρι του 2016, έναντι του ποσού των 10.000 ευρώ. Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο σκληρή, αφού σύμφωνα με τον καταγγέλοντα, του αποκόμισε παράνομα και εκβιαστικά το ποσό των 2.500 ευρώ ενώ παράλληλα του πήρε διαδοχικά 1.913 ευρώ προφασιζόμενος ότι θα τον βοηθούσε σε προσωπικές του υποθέσεις, όπως την αγορά ενός δικύκλου.

Ο συλληφθείς με τον ίδιο τρόπο αποπειράθηκε να αποσπάσει από έναν ακόμη νεαρό αλλοδαπό το ποσό των 27.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του απέσπασε εκβιαστικά το ποσό των 4.310 ευρώ απειλώντας τον ότι δεν θα περνούσε σε κανένα μάθημα.

Ο 40χρονος παρουσιαστής όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη στα πράσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , τη στιγμή της ανταλλαγής συμφωνημένων χρημάτων με έναν από τους φοιτητές. Οι άντρες του τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και φωτοτυπίες προσωπικών εγγράφων του 25χρονου.

Σε επικοινωνία που είχε η “Α” με τον επώνυμο ηθοποιό αδερφό του, του οποίου δεν αναφέρουμε το όνομά του σεβόμενοι το ότι πρόκειται για ένα πολύ λεπτό οικογενειακό ζήτημα που έχει ταράξει όλη την οικογένεια, όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάθει όλοι σοκ. Δεν γνωρίζω πώς και τι συνέβη ακριβώς γιατί τώρα επέστρεψα από ένα ταξίδι και θα μάθω τώρα τις λεπτομέρειες. Αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον αδερφό μου και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε και τις καλύτερες των σχέσεων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα