Συνεχίζει αήττητη η Εθνική Ελπίδων, 1-1 με την Κροατία

Το γκολ του Γιώργου Μανθάτη δεν ήταν αρκετό για την Εθνική Ελπίδων που έμεινε στο 1-1 με την Κροατία στο γήπεδο της Τούμπας, παρουσία περίπου 3.000 κόσμου, και συνεχίζει την πορεία της αήττητη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Στο 41’ η Κροατία κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, καθώς ο διαιτητής είδε ανατροπή του Πασαλίδη στον Μπρεκάλο. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση από την βούλα, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο για τις δύο ομάδες. Στο 51’, ο Λάμπρου απείλησε με σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ ενώ στο 65’ ήρθε το γκολ για την Εθνική Ελλάδας, με τον Τσιμίκα να σεντράρει από τα πλάγια και τον Μανθάτη με προβολή να ανοίγει το σκορ.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 74’. Ο Μπρέκαλο επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Αστράς, που φαινόταν να ελέγχει την φάση, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 83’ ο Πασαλίδης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έτσι η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Στο 87’, ωστόσο, «άγγιξε» το 2-1, όμως η μπάλα μετά την κεφαλιά του Μαυροπάνου και την απόκρουση του Πόσαβετς κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης(71’ Αστράς), Σάλιακας, Νικολάου, Πασαλίδης, Τσιμίκας, Γαλανόπουλος, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Μανθάτης(85’ Μαυροπάνος), Λάμπρου(66’ Λημνιός), Κουλούρης.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πόσαβετς, Κάρατσιτς, Σόσα, Σίμιτς, Τσαλέτα-Καρ, Μπάλιτς(70’ Ιβάνουσεκ), Σούνιτς, Μόρο, Μποκάι(45’ Μάγερ), Μπρεκάλο, Γιάκολις(93’ Μπάσιτς).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα