Συνεχίζεται η κατάρα στην ΑΕΚ

Σαν να το ήξεραν στην ΑΕΚ όταν αποφάσιζαν να αποκτήσουν τον Γκάλο για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Λίγες ημέρες αργότερα, ο έτερος διεκδικητής της φανέλας του βασικού, Μιχάλης Μπακάκης, έθετε εαυτόν εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού!

Δυστυχώς για τον Έλληνα διεθνή και την ΑΕΚ, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο 24χρονος αμυντικός θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, καθώς η διάγνωση ανέφερε ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η αποθεραπεία του υπολογίζεται στους πέντε μήνες.

Το σοκ στην ΑΕΚ είναι τεράστιο, αφού η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει ήσυχη την ομάδα. Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται με τέσσερις σοβαρούς τραυματισμούς παικτών που υπολογίζονταν (και υπολογίζονται) για την ερχόμενη χρονιά. Ο Κορδέρο, ο Μπρέσεβιτς και ο Μάνταλος ακόμη αναρρώνουν και κανείς δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης όταν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις στη Super League. Και τώρα ήρθε και ο τραυματισμός του Μπακάκη…

Στα Σπάτα τραβάνε τα μαλλιά τους, αφού πέρα από αγωνιστικό, το πρόβλημα γίνεται και οικονομικό, ενώ προβληματισμός αναγκαστικά υπάρχει πια και για τις συνθήκες προπόνησης, το ιατρικό τιμ και τον τρόπο αποθεραπείας των παικτών, την ώρα που ο Τραϊανός Δέλλας έκανε και κάποιες νύξεις που θα συζητηθούν…

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΚ ίσως κινηθεί και πάλι για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο της Κέρκυρας που παίζει και ως δεξί μπακ, παρά το ότι οι νησιώτες έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις τους στις 250.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα