Συνεχίζουν «Κολοσσός» και Ατρόμητος

Δείγμα θετικό για τον Τραϊανό Δέλλα, η δουλειά του οποίου εκτιμήθηκε από τη διοίκηση του Ατρόμητου και τον Γιώργο Σπανό κι έτσι κατάφερε να κερδίσει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Δέλλας μετά από κάποιες αγωνιστικές που χρειάστηκε να «μάθει» την ομάδα του, παρουσίασε μία από τις πιο βελτιωμένες ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ έφτασε κοντά και στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μαζί με τον Δέλλα, ανανέωσε και το τιμ του, ο βοηθός Βασίλης Μπορμπόκης, ο γυμανστής Δημήτρης Μπουρουτζίκας και ο στατιστικολόγος Γιάννης Αντωνόπουλος. Στις δηλώσεις του, ο Δέλλας ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στον Ατρόμητο. Φέτος δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που ήταν η είσοδος στα playoff και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά στο κύπελλο. Βρεθήκαμε και φθάσαμε πολύ κοντά αλλά δεν ήταν αρκετό. Αυτή η προσπάθεια που κάναμε όμως μας δίνει τη δύναμη και την πίστη να σχεδιάσουμε την ομάδα, για μια καινούργια χρονιά πιο παραγωγική από αυτή που ολοκληρώθηκε»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα