ΣΥΡΙΖΑ: Οι σύμμαχοί μας αντιπροσωπεύουν τις δυνάμεις της ελπίδας

«Οι καθόλου περιθωριακοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με δεκάδες άλλα κόμματα στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύουν τις δυνάμεις της ελπίδας και της ρήξης με τα μνημόνια της λιτότητας», απάντησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την επίσκεψή του στην Ολλανδία.

«Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση που οι διεθνείς της επαφές περιορίζονται στις χειραψίες και στα χαμόγελα στους φωτογραφικούς φακούς με όσους διαλύουν την Ευρώπη», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα με δήλωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου είχε εξαπολύσει πίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον να αποκαλύψει τους συμμάχους του, σημειώνοντας πως αν δεν το κάνει, θα το κάνει η κυβέρνηση για να γνωρίζουν οι Έλληνες με ποιους ταυτίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιες είναι οι θέσεις που πρεσβεύουν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε συγκεκριμένα ότι ο κ. Τσίπρας, αποκαλύπτοντας έναν-έναν τους περιθωριακούς συμμάχους του στην Ευρώπη, πηγαίνει αύριο στην Ολλανδία για εκδήλωση του ευρωσκεπτικιστικού μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού σοσιαλιστικού κόμματος.

«Οι περιθωριακοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα είναι γνωστοί. Ανάμεσά τους ακόμα και τα κόμματα της αιματοβαμμένης κατεχόμενης Κύπρου. Αυτό, όμως, που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι Ολλανδοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα καταψήφισαν στην ολλανδική Βουλή τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, με χαρακτηριστικότερο επιχείρημα ότι “σε μια χώρα που είναι βυθισμένη στο χρέος δεν της δίνεις μια νέα πιστωτική κάρτα”», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα