Συσπείρωση δυνάμεων για τη σωτηρία στη Νίκη Βόλου

Τη συσπείρωση του κόσμου γύρω από την ομάδα, προκειμένου να δώσει τη μάχη της παραμονής με όλες τις δυνάμεις της, ζητά με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου, «Blue Angels».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου:
«Συμπληρώνοντας 20 χρόνια ιστορίας, ο σύνδεσμος μας από τότε που ιδρύθηκε είχε και έχει κάποιες αρχές και πιστεύω για την ομάδα. Στα 20 χρόνια της διαδρομής μας βρεθήκαμε σε κάθε άκρη της Ελλάδας όπου και αν αγωνίζονταν η ομάδα μας, είτε με ποδοσφαιριστές ερασιτέχνες, είτε με επαγγελματίες. Όποιος και αν ήταν ο πρόεδρος εμείς τον στηρίξαμε, ακόμα και αν κάποιες φορές αυτό ήταν λάθος. Τα λάθη μας όμως τα έχουμε παραδεχτεί. Η στήριξη μας αυτή πολλές φορές παρερμηνεύτηκε καθώς στην πόλη μας οι ταμπέλες μπαίνουν πολύ εύκολα.

Θέλουμε να δηλώσουμε λοιπόν ότι αυτός που ηγείτο της ομάδας μας θα έχει τη στήριξη μας, γιατί εκπροσωπεί την ομάδα μας. Στην περίπτωση του Α. Πάτση, του αναγνωρίζουμε τη μεγάλη του προσφορά σε αυτά τα 3 χρόνια παρουσίας, αλλά του χρεώνουμε το «εγκληματικό» – ιστορικό λάθος στο να μη κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και το τελευταίο επεισόδιο που έχει προκύψει με τη Λάρισα. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει η λέξη συσπείρωση να πραγματοποιηθεί από όλους μας. Αντ’ αυτού όμως κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε να γίνεται.

Στο προχθεσινό (20/11/14) έκτακτο Δ.Σ. του ερασιτέχνη, εμείς σαν σύνδεσμος δεν προσκληθήκαμε ποτέ ούτε ενημερωθήκαμε για το αποτέλεσμα του λες και είμαστε ξεχωριστό κομμάτι της ομάδας. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, όχι μόνο από τον ερασιτέχνη αλλά και από άλλους φορείς της ομάδας. Οι «Μυστικοί δείπνοι» στη Νίκη Βόλου κάποτε πρέπει να τελειώσουν.

Ο σύνδεσμος τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί λυσσαλέο πόλεμο από παντού ακόμα και από Νικιώτες. Εμείς μπορεί να μην είχαμε τη δυνατότητα να τρέξουμε για 700 μετοχές και άλλα πολλά, αλλά αυτό δε μειώνει την αγάπη μας για την ομάδα. Με όποιο κόστος πρέπει η ομάδα να στηριχθεί με όλες μας τις δυνάμεις, από όλους, για να την κρατήσουμε στην Α’ Εθνική.

Για όλους αυτούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο, να αφήσουμε στην άκρια πείσματα και εγωισμούς και να παλέψουμε σαν μαχητές για τον άγγελο! Πάνω απ’ όλα για εμάς είναι ο άγγελος, ούτε ο σύνδεσμος ούτε ο κάθε πρόεδρος. BLUE ANGELS 1994 ΘΥΡΑ 3».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα