Σφαιρόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους, πάμε για το πρωτάθλημα»

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν στη σπουδαία πορεία μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας μοίρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την επιστροφή της αποστολή του Ολυμπιακού από την Κωνσταντινούπολη.

«Ο Ολυμπιακός πήγε σε ακόμα έναν τελικό και είμαστε περήφανοι γι’αυτό αλλά και για όλη την πορεία της ομάδας, μέχρι το τελευταίο μας παιχνίδι. Πιστεύω πως ανταποκριθήκαμε καλά στην καλύτερη Euroleague όλων των εποχών. Με τόσο αξιόλογες ομάδες, το να πάρεις την πρόκριση στους “8” έναμιση μήνα πριν το τέλος της Regular Season και να φτάσεις στο πλεονέκτημα της έδρας τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, αλλά και με το να φτάσεις στον τελικό του Final Four έχοντας αποκλείσει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι σίγουρα ένα σπουδαίο κατόρθωμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και την ομάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, το θέλαμε πολύ όμως η προσπάθεια ήταν μεγάλη. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος μας με την συμπαράστασή του τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην Ελλάδα» τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός των «ερυθρόλευκων», λέγοντας στη συνέχεια: «Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι μία ομάδα. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας αλλά και όλους τους φιλάθλους από άλλες ομάδες, για την συμπαράσταση και την αναγνώριση των προσπαθειών μας. Οι στιγμές ήταν πολύ έντονες και συγκινητικές, είμαστε πολύ χαρούμενοι για ένα πολύ όμορφο ταξίδι.

Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε. Από αύριο ξεκινάμε τις προπονήσεις. Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι και μεγάλος στόχος μας. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Άρη, όπου θέλουμε να τελειώσουμε την σειρά και να επικεντρωθούμε από εκεί και πέρα στους τελικούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα