Σφοδρή επίθεση κατά Μουτσινά: “Είναι αποτυχημένος”

Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον ΑΝΤ1 είναι γεγονός μόλις λίγες μέρες μετά το “κόψιμο” της εκπομπής του “Δέστε τους” από τον Alpha. Με αφορμή αυτό το συνεχές πήγαινε έλα από το ένα κανάλι στο άλλο, ο Θοδωρής Ρακιντζής βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη “La Biri Biri” και απασφάλισε μόλις άκουσε την Κλεοπάτρα Πατλάκη να λέει: “Θεωρώ ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει θέση στην τηλεόραση”.

Βγαίνοντας εκτός εαυτού σχολίασε: «Δεν είναι εξοργιστικό όμως με τέτοια αποτυχία, με τέτοιο χαστούκι; Τόσες εκπομπές πήρε και πήγε άπατος. Δηλαδή τι θες ακόμα για να το πιστέψεις; Πήρε τον «Πρωινό Καφέ» με την άλλη τη δευτεράντζα. Πήγαν λοιπόν, απέτυχαν. Κάνουν την εκπομπή τώρα το «Ξαναδέστε τους», απέτυχε, έκανε την άλλη την εκπομπή την βραδινή, απέτυχε. Ε πόσο ακόμα; Έλεος!».

Η δημοσιογράφος επέμεινε στην άποψη της, λέγοντας: «Δεν φταίει ο Νίκος. Φταίνε αυτοί που επιλέγουν τον Νίκο, όχι γιατί τον επέλεξαν, αλλά γιατί του δίνουν το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει και ο Θοδωρής Ρακιντζής άστραψε και βρόντηξε: «Αν ήσουν στέλεχος θα έπρεπε λοιπόν να ξέρεις, ότι δεν υπάρχουν 10 πρόσωπα, υπάρχουν 110 πρόσωπα και δεν θα επιμείνουν σε έναν αποτυχημένο 15 φορές. Αποτυχημένος είναι. Αν είχες πάρει μια εκπομπή σαν αυτή που είχε πάρει και είχες αποτύχει, θα σε είχαν αποκεφαλίσει τώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα