Σφοδρή επίθεση Πετράκου στην ΕΠΟ!

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΠΟ και των… κουκουλοφόρων κατηγορούμενων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αθανάσιος Πετράκος.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ήταν λάβρος κατά της ΕΠΟ και των ανθρώπων που τη διοικούν, κάνοντας λόγο για θωράκιση της δικαιοσύνης απέναντί τους και για προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους. Αναλυτικά η ομιλία που τάραξε τα νερά ενός του κοινοβουλίου, με αφορμή την ψήφιση του νέου αθλητικού Νομοσχεδίου:

«Χαμένος είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε… Με το καλό λοιπόν και για τους κυρίους της ΕΠΟ που πρέπει, που είναι κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κάποιοι εξ αυτών και νομίζω ο ελληνικός λαός περιμένει να περάσουν κάποιοι από τους εγχώριους κουκουλοφόρους των διεθνών ομοσπονδιών τις πόρτες των δικαστηρίων.

Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι διεθνείς ομοσπονδίες παρά τις πιέσεις των εγχώριων υπόδικων κουκουλοφόρων αναγνώρισαν ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να εξυγιάνει το βρώμικο κύκλωμα που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου και δυστυχώς επεκτείνεται και σε άλλα αθλήματα, όπως στο μπάσκετ που είχαμε τα τελευταία γεγονότα.

Παρά τις ασφυκτικές προσπάθειες που έγιναν από τους υπόδικους της ΕΠΟ, οι οποίοι δεν έβλεπαν στο παρελθόν τίποτα, ούτε για στημένα παιχνίδια ούτε τίποτα, δεν έβλεπαν ότι οι διεθνείς ομοσπονδίες αναγνώρισαν ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει δίκιο. Στόχος της δεν είναι να παρέμβει στο καλώς εννοούμενο αυτοδιοίκητο, ούτε να χαλάσει μια κατάσταση παγκόσμια η οποία αναγνωρίζεται από το δίκαιο και το σωστό, αλλά είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι το κόκκαλο για αυτούς που τόσα χρόνια με τις πράξεις και τις παραλείψεις του και θα αποδεχθεί για κάποιους ότι και για λόγους προσωπικού πλουτισμού.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, όπως έλεγε ο αείμνηστος Σπύρος Καλογήρου. Θα έλεγα είναι πάρα πολλά τα λεφτά Άρη και δεν εννοώ την ομάδα τον Άρη! Είναι λοιπόν σημαντικό ότι υπάρχει θετική προσέγγιση. Όσο και να προσπαθούν δεν τα κατάφεραν. Θα υπάρχουν τακτικοί δικαστές γιατί πρέπει να υπάρχουν και πρέπει το μαχαίρι να πάει στο κόκαλο. Να θωρακιστεί η δικαιοσύνη από παρεμβάσεις ισχυρών επιχειρηματικών κύκλων, οι οποίοι δεν έβγαλαν και τόσο νόμιμα τα λεφτά τους. Πρέπει να εξυγιανθούν οι ΠΑΕ, πρέπει να διερευνηθούν τα σκάνδαλα κάτω-κάτω. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα