Σφράγισε το εισιτήριο και η Αυστραλία!

3-1 ΤΙΣ ΟΝΔΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Τιμ Κέιχιλ θα γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Αυστραλίας που θα μετάσχει σε τέσσερα Μουντιάλ. Το εθνικό του συγκρότημα επιβλήθηκε 3-1 των Ονδούρων (0-0 το πρώτο παιχνίδι), έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζέντινακ που σημείωσε χατ τρικ κι έτσι προκρίθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι.  Στο 54′ ο Τζέντινακ με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 72′, ο Αυστραλός μέσος έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ δεκατρία λεπτά αργότερα και πάλι από την “άσπρη βούλα” διαμόρφωσε το 3-0.

Οι Ονδούρες πέτυχαν το γκολ της τιμής στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Άλμπερτ Έλις. Η Αυστραλία έγινε η 31η ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ.  Πλέον, μένει να φανεί ποια εκ των Περού ή Νεα Ζηλανδία θα συμπληρώσει το παζλ.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Μίλιγκαν (89′ Τροΐζι), Ράιτ, Σένσμπουρι, Τζάρμαν, Μπέχιτς, Τζέντινακ, Μόουι, Λέκι, Ρόγκιτς (77′ Κρουζ), Κέιχιλ (66′ Γιούριτς).

ΟΝΔΟΥΡΑ: Εσκομπέρ, Μπέκελες, Φιγκερόα, Τζόνι Παλάσιος, Αλβαράδο, Ισαγκίρε (42′ Ένρι Φιγκερόα, 73′ Μαρτίνες), Κλάρος, Μεχία, Κιότο (75′ Ερνάντες), Άντονι Λοσάνο, Έλις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα