Σύμβολο life style ο Βλαντιμίρ Πούτιν

 

 

Χιλιάδες Ρώσοι ακολουθούν το παράδειγμα του Βλαντίμιρ Πούτιν, κάποιοι και με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση, και φωτογραφίζονται γυμνοί από τη μέση και πάνω όπως έκανε ο Ρώσος πρόεδρος και τα τη διάρκεια των διακοπών του στην Σιβηρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, ο Πάβελ Ντούροφ, ιδρυτής των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης VKontakte και Telegram, ξεκίνησε το #PutinShirtlessChallenge, ανεβάζοντας αρχικά μια δική του φωτογραφία.

Έθεσε ωστόσο δύο κανόνες: «Απαγορεύεται το Photoshop και το να ρουφάτε την κοιλιά σας. Διαφορετικά, δεν είστε “alpha” ή αλλιώς κυρίαρχο αρσενικό”.

Στο κάλεσμα του Ντούροφ ανταποκρίθηκαν πολλοί, εντός και εκτός Ρωσίας. Ο ίδιος ο Ντούροφ φέρεται να ζει στο εξωτερικό, ύστερα από πολλές συγκρούσεις με τις Αρχές, όπως Αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Πολλοί είδαν το κάλεσμα του Ντούροφ ως ευκαιρία να επιδείξουν το γυμνασμένο σώμα τους, ενώ κάποιοι άλλοι ποστάρουν εκτός από τη δική τους και τη φωτογραφία του Ρώσου προέδρου, θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία στους χρήστες του διαδικτύου να μπορούν να κάνουν άμεσα σύγκριση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα