Σώθηκαν από θαύμα στο μακελειό του Λονδίνου Έλληνας ηθοποιός και η σύζυγός του

 

Αυτά τα δύο λεπτά αποδείχτηκαν σωτήρια για τη ζωή τους. Αν είχαν περάσει δύο λεπτά αργότερα έξω από το Κοινοβούλιο του Λονδίνου όπου το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε ένα αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα, κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να είχε συμβεί στον Μάριο Ιορδάνου και τη Σοφία Καζαντζιάν.

Το ζευγάρι που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αγγλία για τις ανάγκες της παράστασής τους «Ο Κρητικός (Ύμνος του έρωτα) μιλώντας στο gossip-tv.gr περιέγραψαν τις σκηνές τρόμου που βίωσαν.

«Μόλις 2 λεπτά πριν το τρομοκρατικό χτύπημα έξω από το Κοινοβούλιο, είχαμε περάσει από το σημείο επίθεσης και είχαμε προλάβει να απομακρυνθούμε στα 200 περίπου μέτρα, όταν είδαμε να συρρέουν από παντού περιπολικά, ελικόπτερα και ασθενοφόρα. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως και μας βοήθησαν να απομακρυνθούμε όλοι με ασφάλεια από το σημείο. Εμείς, ταξιδεύοντας με τις παραστάσεις μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος. Υπάρχει όμως πιο πολύ από ποτέ και η ανάγκη η τέχνη να μιλάει για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, που δε θα χωράει σε σύνορα, χρώματα και ιδεολογίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα